2016. augusztus 11., csütörtök

Mire jó a Tantra a pároknak és szingliknek?

Egy párkapcsolat célja - ahogy a nevében is benne van - a kapcsolódás. 
A Tantra mélyebb kapcsolódásra,lelki kapcsolódásra  tanítja a párokat,ezt a mély lelki kapcsolódást fejleszthetik a partnerek külön-külön, hogy azután egymás felé fordulva le tudják vetkőzni személyiségüket és a lelkükkel kapcsolódjanak egymáshoz, feloldódjanak a másikban, Önmagukban.
A mély lelki kapcsolódás elsajátítása és gyakorlása amellett, hogy spirituális élmények sorát és leírhatatlan szexuális együttléteket ad,javítja a párkapcsolat hétköznapi minőségét is,  hiszen a partnerek jobban figyelnek egymásra, érzékenyebbek a másik rezdüléseire, így harmonikusabban tudnak együtt élni és nagyságrendekkel kevesebb súrlódás, veszekedés keletkezik közöttük.
A Tantrát nem csak párban, partnerrel lehet gyakorolni, hanem egyedül is lehet fejlődni,egyedül ugyanis sokkal jobban meg tudjuk tartani a figyelmünket, irányíthatjuk az energiáinkat, megnyílásokat, mélyüléseket.
A gyakorlás, felkészülés jó részét egyedül végezzük, majd a megtapasztalást, kiteljesítést könnyebb partnerrel, de akár azt is lehet egyedül, magunkban beteljesíteni.
A Tantra önálló gyakorlásával egy szingli felkészülhet a következő párkapcsolatára  azzal, hogy fejleszti magát megnyílás, érzékenység és szexualitás terén.
Sőt, már eleve jobb partnert tudunk bevonzani, hiszen ami benned megvan, kifejlődött, azt a világ is visszatükrözi neked,vagyis olyan partnert vonzol Magadhoz ,aki hozzád hasonlóan nyitott, érzékeny, tudatos - egy szóval Tantrikus!
Kezdj el most gyakorolni!Tantrára fel!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése